GİRESUN / ŞEBİNKARAHİSAR - Şebinkarahisar Rehberlik ve Araştrma Merkezi

Nis

İlçemizde Eğitim-Öğretim Faaliyetinde Bulunan 125. Yıl Anaokulu ile Avutmuş İlkokulunda ‘Psikolojik Sağlamlık’ ile İlgili Öğrencilerimize Bilgilendirme Çalışmalarımızı Bitirdik.

Mrt

İlçemizde Görevli Okul İdareci ve Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlere Yönelik Psikososyal Krize Müdahale Ekiplerinin Yaşanan Olası  Vakalarla İlgili Giresun İl Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile irtibat kurularak Seminer Düzenlenmiştir.

Şbt

Ara

06.12.2023 Çarşamba günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürlüğünce ilimiz Giresun Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi toplantı salonunda Özel Eğitim Okul ve Kurumları ile İl/İlçe Özel Eğitim Hizmetleri Kurulu üyeleri ve Rehberlik Araştırma Merkezlerinin idarecilerinin katılımıyla yapılan toplantıya Kurum Müdürümüz Ayla ŞEKERLİ katılım sağlamıştır.

Toplantıda, Özel Eğitim Hizmetleri Bölümümüzün 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı başında itibaren yapmış olduğu inceleme ve aldığı kararlar ile kurumun şu anki mevcut durumu ve çalışma koşulları hakıında bilgi verilmiştir.

Ara

İlçemizde 125. Yıl Anaokulu ve  Avutmuş İlkokulundaki öğrencilere ve öğretmenlere yönelik TBM Eğitimleri kurumumuzca yapılmıştır.

Ara

Dünya Engelliler Günü nedeniyle özel gereksinimli çocuklarımızı sınıflarında ziyaret ettik.

Mrt

Şbt

'Başarısızlık, Tesadüf Değildir' projesi kapsamında hazırladığımız içeriklere bağlantı adresinden ulabilirsiniz.

Ock

Sorumluluk bölgemiz olan Şebinkarahisar,Alucra,Çamoluk ilçelerimizde destek hizmet kapsamında eğitim kurumlarında çalışan yardımcı personel,kantin görevlileri,servis şoförleri ve güvenlik görevlilerine yönelik 'Öfke ve Stres Yönetimi' konulu eğitim düzenlenmiştir.

Ock

Video ve afiş  paylaşımlarına linkten ulabilirsiniz.

Nis